Ontdek hier onze Mitsubishi modellen

Space Star

Van zijn aantrekkelijke voorzijde over de expressieve flanken tot aan zijn geprofileerde achterkant: de dynamisch getekende Space Star combineert verfijning met een atletisch voorkomen voor nog meer zelfverzekerd rijplezier.

Ontdek hem Brochure

New ASX

Het leven zit vol uitdagingen - en gelukkig maar. Het is de kunst om ze op je eigen manier aan te pakken, in je eigen stijl. De nieuwe Mitsubishi ASX, met een ranke nieuwe look en een knap ingericht interieur, duwt je leven in een hogere versnelling om het ritme van je hart te volgen.

Ontdek hem Brochure

New Eclipse Cross

Een volledig nieuwe kijk op autorijden komt eraan.
De gloednieuwe SUV die 100 jaar geniale en dynamische autotechnologie combineert met een absolute passie voor de toekomst.

Ontdek hem Brochure

New Outlander

Domineer het stadsverkeer met de nieuwe verfijnde Outlander. Zijn wendbare en pittige rijgedrag bieden je totale controle, terwijl het stille rijcomfort het plezier van het rijden in de stad extra in de verf zet. Wat je bestemming ook is, de nieuwe Outlander maakt er een heerlijke reis van.

Ontdek hem BROCHURE

New Outlander PHEV

Stiller dan stil. Weergaloos stabiel. De nieuwe Outlander PHEV biedt het rustige en ontspannende gevoel dat je over de weg glijdt dankzij het krachtige koppel en de stevige stabiliteit van de systemen Twin Motor 4WD en S-AWC. Dit uiterst aangename gevoel verhoogt het rijplezier in dagdagelijkse omstandigheden.

Ontdek hem Brochure

L200

De vierde generatie van de L200 was een authentieke Sport Utility Truck: hij combineerde het comfort van een personenwagen met de functionaliteit en de betrouwbaarheid van een pick-up. De kenmerkende J-line droeg bij tot een erg ruim interieur en meer gebruiksgemak. Deze vijfde-generatie L200 erfde het concept van zijn voorganger en evolueerde tot een nog geraffineerdere en stijlvolle pick-up.

Ontdek hem Brochure
Prijslijst Mitsubishi

Bekijk hier het privacybeleid van Mitsubishi